Stavanger Brass Band

Stavanger Brass Band

Siddis Brass 2022

Høstens store begivenhet for brassentusiaster, Siddis Brass, nærmer seg. Det er bare en drøy måned igjen. Og vi er selvsagt godt i gang med forberedelsene. Sees vi i Bjergsted lørdag 5. november??

Siddis Brass har blitt arrangert hvert år siden 1983. Det første året bestod Siddis Brass av 10 deltakende korps i én divisjon. I dag har antallet vokst til rundt 60 brassband som kommer tilreisende fra store deler av landet og konkurrerer i 5 divisjoner. En god miks av nasjonale og internasjonale dommere, gamle ”ringrever” så vel som nye fremadstormende talenter, dømmer i de ulike divisjonene.

Siden det nye konserthuset i Bjergsted musikkpark åpnet i 2012, har Siddis Brass vært en trofast, årlig gjest der, og nylig var vi i Stavanger Brass Band med på å markere 10-årsjubileet til Stavanger Konserthus.

I år er det vi som står for festkonserten , eller BrassVors, og vi har ingen ringere enn Louis Dowdeswell som gjest! Under her er en liten forsmak på hva han kan by på - VI GLEDER OSS! Sjekk ut event på Facebook!

Stavanger Brass Band