Stavanger Brass Band

Stavanger Brass Band

Back to All Events

SBB Talent konsert

  • Kuppelhallen 5 Bjergsted Stavanger, Rogaland, 4007 Norway (map)

SBB TALENT 2023 -arrangeres på Kannik skole i Stavanger 24.-26. november. SBB talent er for de ivrigste korpsmusikanter på ungdomsskole og videregående skole. Alle som spiller perkusjon eller et messinginstrument som hører hjemme i et brassband kan søke om plass.

Magnus Brandseth er årets dirigent for SBB Talent. Magnus er for mange kjent som mangeårig solotubaist i Eikanger-Bjørsvik Musikklag, og er nå en godt etablert dirigent med gode meritter på øverste hylle. I årets Siddis Brass dirigerte han ikke mindre enn to korps i elitedivisjonen, Krohnengen Brass Band som oppnådde en respektabel 2. plass, og Bjørsvik Brass på 5. plass og med underholdningspris.

Magnus har også nylig ledet sitt skolekorps – Smørås skolemusikk – til topps i både NM og EM, og nå kommer han for å inspirere korpstalentene i Rogaland hvor du kan få være med!

Musikerne i Stavanger Brass Band gleder seg til en uforglemmelig korpshelg med de ivrigste skolekorpsmusikantene i regionen. Sammen skal vi lage masse god musikk, og vi og inviterer til avslutningskonsert i Kuppelhallen søndag 26.november!

Les mer om SBB Talent og dirigent Magnus Brandseth i artikkelen SBB Talent 2023.

Velkommen til avslutningskonsert søndag 26. november kl 14:30 i Kuppelhallen, Bjergsted.

Billetter selges ved inngang:
Voksne: 100,- kr
Barn/student/honnør: 50,- kr
Skolekorpsmuiskanter og hjelpekorpset: fri entré

Earlier Event: November 4
SBB på Siddis Brass 2023
Later Event: December 19
Julekonsert i St.Petri

Stavanger Brass Band