Stavanger Brass Band

Stavanger Brass Band

Vel overstått Siddis Brass - SBB Talent neste!

Høstens vakreste eventyr, Siddis Brass, er tilbakelagt. Vi tar med oss en fantastisk helg med god musikk og gode opplevelser, og lever lenge både på erfaringene fra konkurransen og fra den fantastiske festkonserten med utrolige Louis Dowdeswell og Frank Brodahl. For en gjeng! Og for en lyd - Øyvind Grong, magiske skills bak miksepulten der!

Gratulerer til Siddis Brass gjengen med Steffen Skartveit Rogne i spissen. For et velsmurt maskineri, med alle de fantastiske menneskene som stiller opp og lager en så fantastisk festhelg for oss alle. Respekt og takknemlighet!

Og ikke minst: tusen takk til alle korpsene som kommer på besøk til oss på hjemmebane og viser seg fra sin beste side. Gratulerer med alle gode prestasjoner, plasseringer og priser. Spesielt gratulerer til Eikanger-Bjørsvik Musikklag som tok seieren i øverste divisjon. Og selvsagt til vår egen Arfon Owen, som helt fortjent ble tildelt solistprisen i elitedivisjonen - vi legger oss flate av begeistring.

SBB Talent

Neste prosjekt på plakaten for vår del er SBB Talent, der vi inviterer spesielt ivrige skolekorpsmuiskanter fra 8. klasse og eldre til å bli med på en helg med samspill, instruksjon, sosiale treff og konsert. Eirik Gjerdevik skal lede talentkorpset, som avsluttes med konsert i Vardeneset kirke søndag 27. november. Tid og detaljer er ikke helt bestemt enda, følg med på oppdateringer her på nettsiden vår og i sosiale medier.

OBS: det er fortsatt ledige plasser på Bb-tuba og slagverk! Les på SBB Talent siden for mer informasjon.

Stavanger Brass Band