Stavanger Brass Band

Stavanger Brass Band

Sesongstart!

August er snart forbi og vi har allerede kommet godt i gang med sesongen. Som foregående år ble også dette korpsåret sparket i gang på Dirigentuka. 10 dyktige dirigentstudenter ved kurset fikk sjansen til å dirigere oss gjennom en hel uke med kyndig coaching fra Bjarte Engeset og Trond Korsgård. Dirigentuka munnet ut i en flott avslutningskonsert i Bjergsted, hvor verk av både Elgar, Goffin, Matre og flere fine transkripsjoner av Snell stod på programmet. Det merkes at det gode arbeidet som blir lagt ned ifm. Dirigentuka år etter år begynner å bære frukter. Viktig arbeid som vi er veldig glade for å være en del av!

Fra Rema 1000 sitt landstreff

Fra Rema 1000 sitt landstreff

Helgen etter fikk vi være med på å kaste glans over Rema 1000 sitt landstreff i Stavanger Konserthus, sammen med blant andre Iver Kleive og Knut Reiersrud. Dirigent på oppdraget var Gwyn Evans.

Som flere av dere gjerne vet har Stavanger Brass Band stått uten øvingslokale en stund. Vi ønsker å takke Smedvig for en fin tid på Åsen. Vi ønsker også å takke Stavanger Konserthus for deres velvilje til å hjelpe oss ved å la oss få øve i Kuppelhallen frem til vårt nye øvingslokale var klart for overtakelse. Det er med stor glede vi kan meddele at vi har fått et nytt hjem i "Teknikken", gamle Stavanger Tekniske Fagskole på Våland. Derfor ønsker vi å invitere dere alle til innvielse av lokalet med en konsert tirsdag 5. september kl. 19:30. Før den tid skal vi spisse formen på oppstartsseminar på Ogna sammen med dirigent Adam Cooke. Adam kommer til å følge oss en hel del denne sesongen, og vi gleder oss stort til et spennende samarbeid!

IMG_0218.JPG

Stavanger Brass Band