Stavanger Brass Band

Stavanger Brass Band

Vi er i gang!

Sesongen er for fullt i gang etter en god sommerferie. Vi startet årets sesong med å delta på Dirigentuka i regi av NMF Rogaland for fjerde året på rad. Dette gir oss en unik mulighet til å kickstarte sesongen og i tillegg til å få møte nye dirigentspirer. Mandag til fredag har vi øving med et knippe dirigenter som blir coachet av sine mentorer, Bjarte Engeseth og Trond Korsgård. Årets repertoar bestod av blant annet «Pines of Rome» av Respighi, «Klang» av Ørjan Matre og «Epic Symphony» av Percy Fletcher m.m. Det hele endte i en feiende flott konsert fredag kveld. 

Stavanger Brass Band og kursdeltager Bob Walp.     Photo: NMF Rogaland

Stavanger Brass Band og kursdeltager Bob Walp.     Photo: NMF Rogaland

 

Etter Dirigentuka var neste prosjekt oppstartseminar i Mandal. Vi ble kontaktet av vår tidligere styremedlem Bjørn Arve Bentsen som så veldig gjerne ønsket å få til et inspirasjonsseminar i Mandal, sammen med Blomdalen Jentekorps og Mandal Guttekorps. Fredag 16.september reiste vi ned til Mandal og holdt en liten konsert da vi ankom. Hele lørdagen fikk vi jobbe med de flotte skolekorpsmusikantene i Mandal. Søndagen endte med konsert i Buen Kulturhus hvor vi blant annet spilte «massed-band» med de flinke skolekorpsingene. Vi vil takke for invitasjonen og en flott oppvertning hele helgen.

Neste prosjekt på planen er Siddis Brass 2016. Vi har igjen fått nyskrevet et verk til oss, men denne gangen av ingen ringere enn vår egen sjefsdirigent, Allan Withington. Mer info om dette kommer, følg med!

 

 

Stavanger Brass Band